esmaspäev, 3. detsember 2018

TORE mänguvahetunnid


TORE-grupi laste mänguvahetunnid lõid laste südamed laiali.

25. - 27. novemberil iga teine ja viies vahetund toimusid Laulasmaa Kooli aulas mänguvahetunnid - "TOREDAD  VAHETUNNID".

Mänge viisid läbi TORE grupi juhendajad ning liikmed, keda lapsed armastasid. Juhendajad selgitasid lastele, kuidas mängud toimuvad, kes mängida saavad ja kui kaua mänguvahetund kestab. Vahetunnid kestsid 20 minutit ning terve selle aja suutsid lapsed lõbutseda ning ennast välja elada.




   Praegu, 3. detsembril, arutlevad TOREkad mida muuta vahetundide kohta, mida edasi teha. Antud hetkel nad arutavad, missugust päeva järgmisena teha, mida kuulutatakse Kallipäevaks. Mitte selliseks kallipäevaks, kus kõik on sunnitud üksteist kallistama ja kõigil on ebamugav, vaid proovivad midagi välja mõelda, mis on kõikidele mugav ning ei tundu nagu näperdamine. See poleks esimene kord kui midagi sellist juhtub, lihtsalt et seekord tuleb palju rohkem asju, mis tekitavad huvi mitte ainult esimeste klasside lastel, vaid absoluutselt kõigil. Väljakutsed, questid, saavutused, auhinnad, kõik mis tekitab rõõmu ja tahmist osaleda tegevustes.

Reporter torekas Oliver Rebane.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar